VR op locatie

Boek jouw ervaring op jouw eigen locatie

Wil je jouw vrienden of collega’s verrassen met een unieke ervaring? Dan zorgen wij voor een high-end VR-opstelling op een locatie naar keuze. Geniet van een van de multispeler spellen en -ervaringen.

Laat ons weten waar, met hoeveel personen en wij regelen de rest.

Meer weten over VR op locatie?

Vanwege de Covid-19 pandemie en als gevolg daarvan de steeds veranderende richtlijnen bieden wij met onze VR op locatie dienst een pakket met flexibele opties aan.

Dit houdt in dat wanneer jij een reservering bij ons hebt gedaan wij er te allen tijde voor zorgen dat deze door kan gaan!

Daarom dragen wij zorg voor het volgende
-desinfectie van het materiaal na elke speelronde
-1 operator per ruimte die afstand houdt en een mondkapje draagt
-2 tot 3 spelers kunnen onder alle omstandigheden 1,5 meter afstand houden in de VR escaperoom
-er zijn altijd gratis mondkapjes beschikbaar

In het strengste geval kunnen de medewerkers ipv met collega’s met hun huishouden komen, zodat er toch iets leuks gedaan kan worden met een positieve connectie naar het bedrijf.

De keuze voor welke optie dan wel richtlijnen jullie graag hanteren of verplicht gesteld zijn, kunnen ter plekken gemaakt worden. Wij zijn op alles voorbereid.

Dat wil zeggen dat wij er de grootst mogelijk zorg voor dragen dat alles volgens overheidsrichtlijnen en dus corona proof verloopt. De verantwoordelijkheid voor hoe hiermee op locatie wordt omgegaan, ligt echter bij de afnemer.

Aangezien boekingen de komende tijd niet met het hele bedrijf mogelijk zijn, willen we toch een leuk samenzijn creëren voor iedereen. Menselijke verbinding is in deze moeilijk tijd immers zo mogelijk nog belangrijker dan anders.

Daarom verzorgen we gratis een compilatie van alle deelnemers in film en foto’s.

 

Ontdek wat je te wachten staat

10 tot 150 personen
gemiddelde prijs per persoon € 30
€ 0,35 per km vanaf Meijel
45 minuten in VR
Escape room naar keuze