Virtual Reality Games

Onze VR Games

Dead Ahead

Zombies zijn eng. Ook in cartoon-stijl zijn ze niet minder eng, wel grappiger. Dus al heeft dit spel een hoog schattigheidgehalte, je blijft liever op 1,5 meter afstand van de zombies die jou nog steeds op willen eten. Al is het in cartoon-stijl. Daarom is het je taak om samen met je teamgenoot alle zombies in de wijde omtrek te elimineren. Hoe succesvoller je hierin bent, hoe beter de wapens die je krijgt. Tegelijkertijd moet je zorgen dat de zombies niet door je barricades breken door ze op tijd te repareren. Blijf jij overeind onder druk van de zombies die je van alle kanten belagen?

Arrow Song

De naam van het spel klinkt bijna romantisch, maar niets is minder waar. Ja, er zijn elfjes en feeën, maar die moet je beschermen tegen kwaadaardige goblins en trollen. Hiervoor heb je een pijl en boog die je steeds verder kunt upgraden naarmate de intensiteit van de aanvalsgolven toeneemt. Heb jij het uithoudingsvermogen om de elfenboom te beschermen tegen de hordes uit de onderwereld?

Cybershock

Deze game voelt als een combinatie van Tetris en een virtuele variant van Parkour, terwijl je ondertussen vliegende droids uit de lucht moet schieten. Vanwege de bijzondere manier van bewegen, is dit spel echt een unieke ervaring. Misschien is het even wennen, maar hoe langer je het doet, hoe leuker het wordt. Je zal in ieder geval ogen in je rug moeten hebben om dit spel tot een goed einde te brengen. Heb jij de beweeglijkheid om een highscore neer te zetten?

Reserveer jouw ervaring nu

Maak direct een online reservering met jouw wensen, en wij zorgen dat jouw gepersonaliseerde VR experience wordt gerealiseerd!