Virtual Reality Escaperooms

Onze VR Escaperooms

Depths of Osiris

Betreedt de duistere diepten van de zee om de kroon van Osiris te vinden. Deze missie combineert het beste van Indiana Jones, Jules Verne en Rayman. De setting zal dan ook voor velen een gevoel van herkenning oproepen, maar ben je ook bestand tegen de druk wanneer je zelf moet ontsnappen? Om de missie te halen heb je elkaar niet alleen nodig om de mysteriën van Osiris op te lossen, maar moet je ook oppassen voor wat zich in de duisternis schuilhoudt. Hou jij je zenuwen in bedwang?

Dragon Tower

Wetenschappers zijn de tovenaars van deze tijd. Voordat de moderne wetenschap bestond, werden occulte wetenschappers in de middeleeuwen alchemisten genoemd. Deze geheimzinnige magiërs werden vaak omgeven met een aura van angst. Met recht. In deze virtuele fantasy wereld maken de alchemisten het wel heel bont. Elke reiziger die hun territorium betreedt, wordt zonder genade gevangen en in quarantaine geplaatst om voor het grotere goed geofferd te worden aan monsterlijke draken. Lukt het jou om te ontsnappen door de magie van de alchemisten tegen ze te gebruiken en de draken te doden voordat ze jou opeten?

Space Station Tiberia

In het jaar 2999 wordt het leven op aarde bedreigd door een verwoestende meteorietenstorm. Aan jou de taak om te voorkomen dat al het leven op aarde wordt uitgeroeid. De beste wetenschappers van de mensheid hebben een ruimtestation ingericht met een laser, die speciaal ontwikkeld is om meteorieten te vernietigen. Wanneer je aankomt, kom je erachter dat het ruimtestation in kritieke toestand is, doordat het getroffen is door de voorhoede van de meteorenzwerm. Teamwork en kennis van topografie, magnetisme en de zwaartekracht zijn vereist in deze race tegen de klok. Lukt het jou om de laser op tijd operationeel te krijgen?

Time Travel Paradox

Los interdimensionale problemen op door in de tijd te reizen. Een wetenschappelijk experiment is gekaapt waardoor de menselijke beschaving is weggevaagd. Door in de tijd te reizen tussen het verleden en een toekomstige apocalyptische wereld kun je er voor zorgen dat alles weer normaal wordt. Accurate communicatie en teamwork zijn vereist om moeilijke puzzels op te lossen, die zich in verschillende tijdzones manifesteren. Alles draait om een reactorkern die voorzien moet zijn van voldoende reactoren om naar behoren te functioneren. Ben jij in staat om de systemen te hacken en je technologisch hoogwaardige vijand te verslaan?

Laser Bots

Wachten bestaat niet bij VR Boxx. Met Laser Bots moet je als een soort van Jedi de vijandige droidbots slopen om hun energiekristallen te verzamelen. Met die energiekristallen laadt je een laser op waarmee je het moederschip van de droids kan opblazen. Dit spel is puur en vrijblijvend plezier maken. De perfecte manier om even stoom af te blazen nadat je ontsnapt bent uit een escape room.

Reserveer jouw ervaring nu

Maak direct een online reservering met jouw wensen, en wij zorgen dat jouw gepersonaliseerde VR experience wordt gerealiseerd!